ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΤΝΙΑΚΗΣ ΣΧΙΣΤΙΑΣ

Ανακαλύψαμε το πρώτο συνθετικό υλικό μέσα απ' το οποίο μπορεί να ανατείλει δόντι.
Αυτό επιτρέπει την καλύτερη αποκατάσταση της σχιστίας της φατνίας σε βρεφική ηλικία πριν ανατείλουν τα πρώτα δόντια, αντί τα 10 χρόνια όπως γίνεται τώρα.

Επιπλέον προτερήματα της ανακάλυψης του υλικού είναι ότι δεν έχουμε δότρια περιοχή και δεν χρειάζεται να πάρουμε κόκκαλο από τον ίδιο τον ασθενή γιατί το υλικό μετατρέπεται σε φυσικό κόκκαλο.  Αυτό συνεπάγεται λιγότερο χρόνο χειρουργείου, συνεπώς λιγότερο κόστος, λιγότερες επιπλοκές και λιγότερο πόνο.

Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες στον κόσμο που προσφέρουν την δυνατότητα αποκατάστασης χειλεοσχιστίας τις πρώτες μέρες που θα γεννηθεί το παιδί.  Αυτό σημαίνει ότι φεύγει από το νοσοκομείο πιο γρήγορα, μπορεί να θηλάσει συνεπώς τρώει καλύτερα, πηγαίνει σπίτι ένα φυσιολογικό στην εμφάνιση παιδί χωρίς να διαταράσσεται η οικογένεια και το περιβάλλον της.

Επιπλέον, κλείνοντας την υπερώα και την φατνία πριν το πρώτο έτος γέννησης, έχουν ολοκληρωθεί τα σημαντικότερα χειρουργεία του παιδιού πριν ακόμα έχει μνήμη του συμβάντος.

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΓΝΑΘΟΥ

Ήμασταν από τους πρώτους στον κόσμο που εφαρμόσαμε και δημοσιεύσαμε την τότε νέα τεχνική της επιμήκυνσης γνάθου σε παιδί με έλλειμμα.